Kohtaamispaikka
KirjoitaLue
Alta löydät terveisiä, rukousaiheita, ilmoituksia ja muuta mukavaa.
<< edellinen sivu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 seuraava sivu >>
Joulujuhla
Järjestämme kadun kansan joulujuhlan Hämeessä 21.12.2015. Pyydän esirukousta, että Jeesus toimisi voimakkaasti pelastaen, uudistaen, vapauttaen ja parantaen ihmisiä ja että ei sattuisi mitään kielteistä.
Eero 2. joulukuuta 2015, 22:17
Esirukouspyyntö
Siunausta ja turvaa poikien koulutielle. Molemmille koulukavereita ja hyvää mieltä kouluun. Että he pärjäävät koulussa ja Jumala siunaa koulunkäynnin. Kaikki oppimista ja koulun käyntiä koskevat pelot poistuisivat ja että Herra antaisi taivaallista viisautta molemmille. Myös että Herra auttaisi sopeutumisessa uudelle paikkakunnalle. Ja äidille apua opintoihin. Kiitos esirukouksesta!
sisar 7. elokuuta 2014, 20:00
Pelastus ja parantuminen
Pyydän rukoustukea Michael Schumacherille ja hänen perheelleen. Jeesus pelasta Michael ja hänen perhekuntansa! Kiitos rukoustuestanne! T.jari
Jari 30. joulukuuta 2013, 18:57
rukous
Rukouspyyntö seurakuntamme nuorisotyön puolesta. Että nuoret kasvaisivat uskossaan eivätkä vain hengäilisi ja juurtuisivat Sanaan. Nuorille näkyä evankelioimisestä ja sieluista. Rukouspyyntö vielä vastuu henkilöiden puolesta ja nuorten illan puolesta, että tarjoilu ja kaikki tarvittavat järjestyisi.
äiti 7. lokakuuta 2013, 10:08
Terveisiä Pykälän perheelle
Terveisiä ja Jumalan siunausta Hilkka ja Aimo Pykälälle ja kaikille momenteille perheineen.
Eero Nevalainen 11. elokuuta 2013, 17:13
Kangasala, Finland
Aktivoidaanko tämäkin kohtaamispaikka?

Mietiskelen tässä....olisikohan aika aktivoida myös tämä kohtaamispaikka? En tiennyt että täällä oli tällainen. Tätä voidaan käyttää jos halutaan saada infoa toisillemme, rohkaista ja laittaa esirukous- sekä kiitosaiheita. Mitä mieltä olette?
Marjut 17. huhtikuuta 2013, 08:12
tervehdys,
Ystävä nyt alla päin ei saa,HERRA PIAN TULLA SAA JA OTTA OMANSA joukosta pois katoaa ja taivaan ovet viisaille aukeaa ja Herran ilo juhlat kohta alkaa saa ,on juhlat suuret rakkahat siellä Kristusta kaikki rakastavat ja voitto laulut kaikuvat ,siunausta,veljenne keijo södertälje
keijo 19. lokakuuta 2010, 15:08
södertälje, Sweden
voisitteko rukoilla isän (yhtäkkinen syöpä) puolesta??!!
1. kommer nu att skriva nytt brev, om Guds vägar, och råd också, så ljuset bryter ut. Ger det till honom på nästa besök på fredag. Önskar så i god jord, snabbt.
2. hans blod mm värden visar allt sämre. Frun fått honom osäker att ta emot cellgifter, och nu även fasta! Vilket är totalförbjudet för cancerpatienter. Homeopatmedel helar inte, vilket hon förespråkar.
3. pappa sover dåligt och därför tycker frun att han skall fasta:(! än bör inse snarast att sluta detta.
4. hon har lurat honom att avvakta med behandling från december, snart 2 månader - avgörande. Orsak att måste vänta till nästa blod eller annan prov. Pappa ej nöjd med sjukhuskontakten - enbart telefonsamtal.Men han vet inte att läkären i risk för att bryta mot patientsäkerhetslagen ringde till vår bror mycket rolig, bad oss att tala med pappa om att påbörja medicineringen snarast och sa att hon hade avbokat tiderna. Vi vet inte hur vi når fram med detta, pappa är "mycket allergisk" för kritik mot henne. Men min bror är redo att polisanmäla henne för mordförsök. Jag skall i brevet mana pappa själv ha läkarkontakten och själv läsä igenom sin egen patientjournal. Frun sagt till sjukhuset att vi barn få inte ha någon kontakt med eller info från sjukhuset (som pappas önskemål:(
5. pappa skall ej frukta biverkningar, tycker inte om mediciner osv, men förstår ej att homeopatimedlen motverkar cancer.
6. som enda troende i sammanhanget, börjar behöva krat i denna stird mot mörkret, tack om ni orkar även det.
Leena K-N 31. tammikuuta 2010, 08:18
Hyvää alkanutta kesää teille kaikille!
Hei! Kun mä nyt teen tuota omaa blogia niin
laitanks mä sen Marja-Väiskin sinne vai en?
Terveisin H
H 2. kesäkuuta 2009, 18:11
Finland
Jouluterveiset!
Hyvää joulua koko Trollhättanin seurakunnalle!
Täällä Thunder Bayssä pakkanen on jo aika kova (-20 astetta), mutta vielä ei olla päästy viime talven lukemiin (-40). Paksu lumikerros peittää maan ja aurinko paistaa päivän viimeisiä säteitä pilvettömältä taivaalta. Kohta on joulu.
Haluamme Neean kanssa toivottaa oikein siunattua ja rauhallista joulun aikaa teille kaikille!
Rakkaudella,
Pekka & Neea Perho
Pekka Perho 22. joulukuuta 2008, 23:48
Thunder Bay, Canada Kotisivu / linkki
<< edellinen sivu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 seuraava sivu >>
Näyttää 10 / 80.
KirjoitaLue